Superstarcollective.com - We Rock. You Rule.

 

Verkkomestari.com: luotettavat webhotel -palvelut

 


UUTISET:


18.1.2008: MAPLESNOW-DEBYYTTI SHRAPNEL SOUL ON JULKAISTU!

Shrapnel Soul on omaperäinen, tummasävyinen, tyylikäs ja lämmin rockalbumi. Oman
levymerkin suojissa kypsytelty esikoispitkä kristalloi EP-levyiltä tutut vahvuudet ja tuo
mukaan myös uusia elementtejä. Lisäksi Maplesnow muuttuu keikkailun myötä triosta
kvartetiksi.

Matara Music jatkaa digijulkaisupolitiikkaansa: albumilataus vain 5 euroa! Tutustu ja osta levyviraston sivuilla!

Lue tiedote
www.maplesnow.com


16.1.2008: MATARA MUSIC - OSOITTEENMUUTOS

Uusi postiosoitteemme on:

Matara Music
Keulatie 1
41800 Korpilahti


2.5.2007: MAPLESNOW-DEBYYTTIALBUMI VALMISTUU

Shrapnel Soul -nimeä kantavan Maplesnow-debyyttialbumin äänitykset ovat valmistuneet. Luvassa on jälleen tuttua Maplesnow-menoa, mutta albumikokonaisuuteen mahtuu myös yllätyksiä. Tuottajana, äänittäjänä ja miksaajana toimi jälleen Mataran oma luottomies Jussi Järvenpää. Levyn tarkka julkaisuajankohta on toistaiseksi auki, koska Matara Music etsii sopivia yhteistyökumppaneita jakelua ja markkinointia varten.

Maplesnow on myös uusinut verkkosivunsa ja avannut Myspace-sivut. Lämmittelynä tulevaa levyä varten verkkosivuilla julkaistaan ilmaiseksi uudelleenäänitetty versio keikoilla suosiota saavuttaneesta Gravity-biisistä, joka ei tule mukaan albumille. Kaikki lataamaan!

www.maplesnow.com
myspace.com/maplesnow


5.6.2006: THE GAME DIGITAALISESTI VITOSELLA!

Verennin juuri ilmestynyt debyyttialbumi The Game on ostettavissa verkosta digitaalisessa muodossa (MP3) viiden euron hintaan. Levyn digijakelusta vastaa www.levyvirasto.net.

Matara Music haluaa hinnoittelullaan alentaa kuluttajien kynnystä ostaa musiikkia verkosta laillisesti.

Lue tiedote


19.5.2006: THE GAME JULKAISTU

Oululais-tamperelaisen Verennin debyyttialbumi The Game julkaistiin 19.5.2006. Julkaisua juhlittiin yksityistilaisuudessa Tampereella.

Lue tiedote


30.3.2006: NO TRACE, NO SOUND

Oululais-tamperelainen Verenn on julkaissut promosinglen No Trace, No Sound. Single on vahva näyte Verennin debyyttialbumilta The Game, joka julkaistaan toukokuun 19. päivä..

Lue tiedote


7.3.2006: VERENNIN DEBYYTTIALBUMI THE GAME ON VALMIS!

Verenn on saanut valmiiksi tiukan debyyttialbuminsa, joka kantaa nimeä The Game. Albumi julkaistaan 19.5. Ensimmäinen single No Trace, No Sound tarjoillaan yleisölle 31.3.

Albumin julkaisun myötä Verenn aikoo myös estradeille. Keikkoja varten ollaan kokoamassa tiukkaa livekokoonpanoa. Samalla Verenn ilmoittaa, että Jaakko Järvenpää on jättäytynyt omasta aloitteestaan sivuun bändistä.

Lue lehdistötiedote


1.2.2006: VERENNIN TAHDITTAMA “DESTINATION CHANGED”
VALITTIIN MAAILMAN INNOVATIIVISIMMAKSI VAPAALASKUVIDEOKSI!

Suomalaisten extremeharrastajien kuvaama omaperäinen vapaahiihtovideo Destination
Changed voitti maailman suurimman skimbavideokilpailun Vast Awardsin Most Innovative
Approach -sarjan. Video on kerännyt jo satojatuhansia katsojia ympäri maailman
– ja samalla vienyt nousevaa suomalaista rockmusiikkia ulkomaille, sillä video toimii
myös modernia kitararockia soittavan oululais-tamperelaisen Verennin musiikkivideona.
Kyseinen biisi Awake on kerännyt jo mukavasti kansainvälistä huomiota ja radiosoittoa
etenkin Briteissä ja Saksassa. Pian selviää, poikiiko videokilpailun voitto lisää menestystä.

Lue lehdistötiedote

 

9.9.2005: Maplesnow'n odotettu Deepest Dive EP julkaistaan perjantaina 9.9.!

Matara Music julkaisee kolmen biisin verran syksyntuoksuista tunnelmarockia Maplesnow-yhtyeeltä. Upeisiin pahvikansiin pakatun EP:n kappaleet Deepest Dive, Tick Tock ja Found Love herättelevät musiikinystäviä odottamaan mielenkiinnolla niin yhtyeen tulevia keikkoja kuin ensi vuodelle lupailtua debyyttialbumiakin!

Nyt saatavilla myös Maplesnow'n uudet bändikuvat, jotka ovat tamperelaisen mainostoimisto SSC Internationalin käsialaa.

Tutustu bändin nettisivuihin (www.maplesnow.com), kuuntele näytteet biiseistä ja tilaa loistava Deepest Dive EP Matara Musicilta!

Lue myös lehdistötiedote

 

12.8.2005: Awake hyvässä nosteessa ympäri Eurooppaa

Verennin kesäkuussa julkaistu debyytti-EP Awake on kerännyt mukavasti huomiota etenkin ulkomailla. Awake jatkaa kuudetta viikkoa brittiläisen Total Rock -radioaseman A-soittolistalla, ja lisäksi ainakin saksalaiset Burn FM ja Net Radio One ovat poimineet biisin soittolistoilleen. EP on myös kerännyt positiivisia arvioita ja kommentteja sekä suomalaisilla että keskieurooppalaisilla musiikkifoorumeilla.

Lue lehdistötiedote

 

4.8.2005: Awake tavoittaa satojatuhansia kuulijoita!

Verennin tahdittama hulppea "hiihtovideo" Destination Changed on saavuttanut suosion, joka suorastaan ylittää kaikki odotukset. Videota on ladattu jo lähes 25 000 koneelle ympäri maailman, mutta ei siinä vielä kaikki: video valittiin myös kansainvälisen Vast Awards-videokilpailun 20 finalistin joukkoon!

Tämä tarkoittaa sitä, että video ja samalla Verennin Awake julkaistaan syksyllä ilmestyvällä DVD:llä, jota jaellaan 300 000 kpl yhdeksän maailman suurimman vapaahiihtolehden mukana!

 

9.7.2005: Awake Total Rockin (UK) A-listalle!

Verennin Awake on noussut brittiläisen metalliin ja rockiin keskittyvän radiokanava Total Rockin A-soittolistalle. Tämä tarkoittaa hulppeaa tehosoittoa kanavalla, joka tavoittaa noin. 1.5 miljoonaa brittiä viikottain. Hienoa!

 

8.7.2005: Verennin Awake radiokanava YleX:llä

Varmista hyvän rokin kuuluvuus myös Suomessa ja käy äänestämässä Awake radiokanava YleX:n himotuimmat -listalle tästä!

 

17.6.2005: Verennin Awake-EP julkaistu

Lue tiedote (.PDF)

 

17.6.2005: Matara Music mukana hiihtovideolla

Matara Music vastaa mahtavan hiihto- / sukellusvideon Destination Changed:in koko soundtrackista. Maplesnow-biisi Sparrow soi vaivihkaa alku- ja lopputekstien taustalla, kun taas Verennin Awake piiskaa tahtia läpi hullujen kohtausten, joissa suomalaiset vapaahiihtäjä-sukeltajat (!) hiihtelevät Saharan hiekkadyyneillä ja Punaisessa Meressä, mm. vetäen reilejä laivojen hylyissä!

Destination Changed -videosta on tulossa underground-menestystarina: kahden ensimmäisen viikon aikana videon internetjulkaisun jälkeen sitä ladattiin maailmanlaajuisesti jo lähes 10 000 kertaa! Video osallistuu myös maailman suurimpaan laskuvideokilpailuun, Vast Awardsiin. Kisan 20 parasta videota julkaistaan DVD:llä, jota jaellaan kansainvälisesti 300 000 kappaletta. Verenn voi siis pian jäädä soimaan satojen tuhansien vapaahiihtoharrastajien päihin!

Voit ladata videon kokonaisuudessaan osoitteesta
www.superstarcollective.com/destination

 

23.5.2005: Verennin Awake-EP julkaistaan 17.6.2005

Matara Musicin ensimmäinen julkaisu, Verennin EP Awake, julkaistaan perjantaina 17. kesäkuuta. Raskain sävyin rokkaava EP sisältää kolme tiukkaa raitaa: Awake, Pilot ja Nobody Wins.

Biisit ovat jo ennättäneet kerätä etenkin raskaan musiikin ystävien huomiota sekä kotimaisilla että keskieurooppalaisilla nettifoorumeilla.

 

23.5.2005: Maplesnow äänittää uutta EP:tä

Maplesnow on aloittanut syksyllä ilmestyvän EP:n äänitykset. Rummut purkitettiin toukokuun puolivälissä, ja kesäkuussa yhtye sulkeutuu studion hämärään viimeistelemään soitot ja laulut.

Kolmessa julkaistavassa biisissä tiivistyvät Maplesnow'n keikoilta tutut vahvuudet: omaperäisyys, rankkuus ja tarttuvuus kruunataan arkojakin aiheita viiltävillä teksteillä.

 

23.5.2005: Matara Music aloittaa toimintansa

Suomalainen rockmusiikkikenttä sai uuden pelaajan pienlevy-yhtiö Matara Musicin aloittaessa toimintansa. Alkuvaiheessa yhtiön alaisuudessa levyttää kaksi kitararockyhtyettä, Maplesnow ja Verenn.

Jyväskylässä, Oulussa ja Tampereella toimiva idealistinen musiikkikollektiivi aikoo näkyä ja kuulua jatkossa niin, että yhtiön Matara-henki tulee suomalaisille musiikinharrastajille varmasti tutuksi.

Lue lehdistötiedote (.PDF)

Lue Matara Music info

Copyright Matara Music 2005-2006. All rights reserved.