Superstarcollective.com - We Rock. You Rule.

 

Verkkomestari.com: luotettavat webhotel -palvelut

 


MIKÄ MATARA MUSIC?


Matara Music on vuonna 2005 perustettu suomalainen pienlevy-yhtiö. Pienestä koosta huolimatta yhtiöllä on monipuolinen tuntuma suomalaiseen rock-skeneen: mataralaisia löytyy niin Tampereelta, Jyväskylästä kuin Oulustakin. Yhtiön toiminnan perustana on verkostoituminen ja erilaisten yhteistyökumppanien kanssa toimiminen.

Yrityksen nimi juontuu Pohjanmaalla sijaitsevan autioksi jääneen maatilan, Mataran, nimestä. Matara symboloi sitä kollektiivisuuden ja unelmien omaehtoisen toteuttamisen henkeä, joka yhdistää mataralaisia ja toimii Matara Musicin motivaationa ja energiana. Sen omistajien keskinäinen ystävyys ja musiikillinen visio ovat syntyneet ja kasvaneet yhtiön bändien treenatessa ja äänittäessä Mataran eristyneissä ja yksinkertaisissa oloissa. Talvipakkasella studion kakluunia lämmitettäessä tai metrin lumikinosta ulkovessan oven edestä luotaessa konkretisoitui ajatus siitä, että niin bänditoiminnassa kuin musiikissa itsessäänkin on todellakin kysymys enemmän kuin toisiinsa liitetyistä osista. On kysymys unelmista ja periaatteista.

Matara Musicin PR-mies Mikko tiivistää asian näin:

-Matara-henki tarkoittaa esimerkiksi sitä, kun 25 asteen pakkasella lämmitetään yhdeksän tuntia pihasaunaa bassoraitojen äänityksen lomassa, jotta päästään yöllä yhdeltä 45-asteiseen saunaan ennen kitaraan tarttumista. Kuten Kuutamosonaatissa sanotaan, ”tulleepi parempaa ku ite tekköö!”


OTA YHTEYTTÄ:

Oheisen lomakkeen avulla voit ottaa yhteyttä missä tahansa merkeissä. Esimerkiksi bändien haastattelupyynnöt hoituvat tätä kautta kätevästi.

Nimi:

Sähköpostiosoite:

Viesti:

YRITYKSEN TIEDOT:
Postiosoite:

Matara Music
Keulatie 1
41800 Korpilahti

email: info(at)mataramusic.com

Y-TUNNUS: 1961219-7

HENKILÖSTÖ:
Heikki Koskela
Toimitusjohtaja
puh:+358-44-339 8914
email: heikki(at)mataramusic.com

Mikko Hautakangas
PR ja markkinointi
puh: +358-40-538 6355
email: mikko(at)mataramusic.com

Kristian Sjöman,
Myynti ja ohjelmapalvelut
puh:+358-40-766 7825
email: krispe(at)mataramusic.com

DEMOT:
Ennen demon lähettämistä lue oheinen muistilista ja toimi sen mukaisesti. HUOM! Emme vastaanota demoja sähköpostitse - sähköisesti lähetetyt demot päätyvät suoraan bittiavaruuteen.

 

Copyright Matara Music 2005-2006. All rights reserved.